Rust in je hoofd

JUST BE YOU, BEWANDEL JE EIGEN PAD

Dat is waar ik jou wil brengen. Dicht bij jezelf op je eigen pad

Zo is het mijn missie vrouwen te helpen op hun weg van persoonlijke groei.

Via Ontspanning en bewustwording je eigen kracht (her)ontdekken en vanuitdaaruit sterk,met vertrouwen, vanuit je hart verder stappen

Het is prachtig om samen de kronkels in dit pad te ontrafelen en gaandeweg iemands ogen te zien gaan sprankelen terwijl we haar pad ontdekken en om haar vol vertrouwen verder dat pad op te zien gaan.

Waarom coaching & ontspanning?

Voordelen

Wat gaan we doen?

Rust

Ik zorg dat de chaos in je hoofd en de paniek die  je voelt tot rust komt. Dat kan al lukken binnen 6 minuten.

Richting

Leer welke processen er in je gedachten afspelen en hoe je ze om kunt buigen naar meer helpende gedachten die jou de richting van jouw pad duidelijk maken en jou helpen dat pad te vervolgen.

Resultaat

Gemakkelijke TOOLS om de rest van je leven toe te passen en ervaar direct resultaat. Anders denken geeft jou het vertrouwen stap voor stap verder te gaan op het pad van jouw keuze en zie welke positieve veranderingen er op je pad komen.

BONUS

Om direct rust in je hoofd te ervaren, krijg je mijn meditatie gratis!

Meriam is een fijn en warm mens en ik ben blij dat ik haar tegenkwam op het moment dat ik dat nodig had. Het contact met haar ervaar ik als positief. Ze luistert en laat je dieper over je eigen gedachten nadenken. Door coaching heb ik weer grip op mijn lichaam en geest. Bedankt Meriam”
– Lotte

Transformatieprogramma

In deze tijd van veel onrust voor o zo vele mensen over de hele wereld, wil ik, vanuit mijn hart, zoveel mogelijk vrouwen helpen de onrust, chaos en paniek die hen van tijd tot tijd overvalt om te buigen naar rust en vertrouwen.
.
De meditatie helpt je als eerste aanzet en in acute gevallen. En je mag die zo vaak doen als je wilt. Die raad ik je zeker aan!
Als je merkt dat je op een keerpunt in je leven je staat, als jij jezelf vragen stelt als “ Wat wil ik nu eigenlijk?”, “ Is dit alles?”, “ Hoe kom ik hieruit?” en dingen nu écht anders aan wil gaan pakken, zodat je op de plaats komt waar je wíl komen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen, het doodeng vindt of niet weet hoe je dit aan moet pakken.
.
Bekijk dan “je nieuwe levenspad – een ontspannen, sterke versie van jezelf”.
.

Een programma waarin je:

  • stap voor stap veel over jezelf leert
  • gaat beseffen wat je gedachten met je doen
  • leert hoe je belemmerende gedachten om leert buigen naar meer helpende
  • leert de onrust tot rust te brengen
  • leert je droomleven voor de geest te halen en niet alleen dat
  • leert hoe je iedere dag stappen kunt zetten naar een nieuwe toekomst
  • zelf aan het stuur staat
  • beseft dat je veel meer kunt dan je nu denkt
Om jou de kans te geven dit pad op te gaan, zeker in deze tijd, en ik heel blij word van zoveel mogelijk vrouwen vol vertrouwen hun nieuwe toekomst op te zien gaan,
kun je dit programma aanschaffen voor

€ 349,-

in plaats van €976 ,-
Maar deze actie geldt maar 48 uur!!
Daarna is hij via normale prijs op de site beschikbaar.
START VANDAAG