Voorwaarden, betaling en annuleren.

Bij schriftelijke inschrijving via de site van Meriam ten Wolde Coaching Ontspanning Training, word je doorverwezen naar de betaalsite van Stripe om uw aankoop te kunnen afronden.

Je kunt je inschrijving schriftelijk aangetekend annuleren binnen de 14 kalenderdagen na besteldatum. Bij annulering binnen de 14 kalenderdagen worden er automatisch annuleringskosten van 3,5% van het factuurbedrag verrekend.

Wanneer je je inschrijving en reservering tot deelname aan het retreat en/of workshop annuleert, minder dan een maand voor de datum waarop het retreat en/of de workshop plaatsvindt zal je geen recht hebben op terugbetaling van de door jou betaalde factuur gelet op de intussen blootgestelde organisatiekosten, tenzij dat je je laat vervangen door een andere deelnemer.

In geval je annuleert meer dan een maand voor datum waarop het retreat en/of de workshop plaatsvindt, zal je 50% van de betaalde reserveringskosten terugkrijgen. Zodra je inschrijft, zelfs als je de factuur nog niet hebt voldaan, reserveer je een plaats die niet door een ander kan worden ingenomen. Ingeval van niet-betaling van de factuur en eventuele annulering, gelden de voorwaarden zoals hiervoor uiteengezet.

Indien Meriam ten Wolde Coaching Ontspanning Training om welke redenen dan ook, een retreat en/of workshop dient te annuleren, wordt het inschrijfgeld terug betaald, hetzij dat de inschrijver verkiest dat het inschrijfgeld wordt gebruikt ter bevestiging van deelname aan een later retreat en/ of workshop. Indien een retreat en/of workshop laattijdig en door de fout van Meriam ten Wolde Coaching Ontspanning Training geen doorgang vindt, heeft de inschrijver het recht op terugbetaling van het inschrijfgeld.

Deelname geschiedt op eigen risico en reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.