fbpx
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Transform into your masterpiece!

Waar loop je tegen aan?

 • Overprikkeling en overreageren door de alledaagse rush in privé en professioneel leven;
 • Telkens drang om je te bewijzen en afhankelijk van anderen hun goedkeuring;
 • Weerstand tegen sales, netwerken, zichtbaarheid, verandering;
 • Moeite om iets uit het verleden los te laten;
 • Geen interne motivatie en energie;
 • (Faal)angst, paniek en twijfel weerhouden jou in het realiseren van jouw doelen;
 • Jouw voelsprieten staan continu onder spanning en vangen alles op waardoor jouw hooggevoeligheid eerder energieslopend wordt in plaats van verrijkend;
 • Jouw relaties slurpen energie;
 • Onzekere toekomst verlamt je;
 • Moed niet aan zaken te beginnen of effectief af te werken;
 • Lichamelijke lasten;
 • Beu hoe alles nu verloopt;
 • Niet goed voelen in jouw vel zonder te beseffen waarom;

Vaak leggen we het probleem buiten onszelf, we wijzen met de vinger.
Natuurlijk dragen de marktomstandigheden en omgeving daaraan bij, maar wie daar de grootste rol in speelt, dat ben jij zelf!
Jij bent jouw eigen instrument in jouw leven/ jouw business. En jij bepaalt zelf hoe mooi dat instrument klinkt en/of welke hoge noten jij wenst te spelen.

Ben jij klaar voor een powerboost?
Op mentaal, fysiek of emotioneel vlak?

Ik durf te wedden dat je al van alles geprobeerd hebt!

 • Tal van cursussen en workshops om jouw skills te verbeteren;
 • Camoufleren van symptomen zonder zonder naar de oorzaak te gaan;
 • Van het ene naar het andere advies te hoppen zonder dat het jou verder brengt.

Ongetwijfeld doe je jouw uiterste best om verandering te creëren maar je voelt dat het op een bepaald moment blokkeert en dat het enorm veel moeite en energie kost om te verwezenlijken waar je écht naar verlangt en uiteindelijk beland je weer van vooraf aan in dezelfde situatie zonder weinig blijvend resultaat.

? Wanneer is het voor jou genoeg geweest om te blijven hangen in de situatie van angst, onzekerheid, twijfel, slecht voelen in jouw huidige situatie? 

? Wanneer ga je daadwerkelijk de ballen aan jouw lijf hebben om voor jezelf te beslissen dat je daadwerkelijk verandering wil?

 ? Wanneer is het gedaan met zaken ondernemen die je wel even verlichting brengen maar geen blijvende resultaten schenken? Hoe dikwijls ben je kwaad geweest op jezelf dat het alweer niet écht iets heeft opgebracht?

? En wat met het feit dat dit alles een enorme impact heeft op jouw lichaam en geest? Blijf je maar proberen om de symptomen te bestrijden maar ga je niet echt naar de essentie? De oorzaak van jouw irritatie, onzekerheid, slecht gevoel? 

 STOP.  GENOEG IS GENOEG. ?

Ik heb een DUURZAAM en BETROUWBAAR TransforMasterplan uitgestippeld in groep waarin je blijvende transformatie zal creëren op jouw gewenst vlak. 

Ik noem ze de “TransforMasters” ?

Enkele jaren geleden stond ik zelf in minder stevige schoenen.

Die tijden waren vrij hard voor mij.

Bij elke zogezegde stap vooruit, ging ik er weer 3 achteruit. Ik was aan het verdrinken in het volgen van talloze workshops, cursussen, zoeken naar oplossingen maar ik vond niet de oplossing voor de oorzaak van waarom ik me niet goed voelde of waarom ik bleef hangen in een vicieuze cirkel van negatieve gedachten.

Maar goed, als jij je momenteel ook zo voelt … laat het me dan snel weten …

… en sta me dan ook toe jou een richting te mogen aanduiden, zodat je niet steeds op die doodlopende straatjes uitkomt of verdwaald geraakt door de omwegen. Ik toon jou graag de snelweg naar je ‘terug goed voelen in jouw lichaam, leven en business’  waardoor je terug fier kan zijn op jezelf.

 

Hoe ziet de TransforMaster-challenge eruit?

Ik heb een geniaal STAPPENPLAN gebouwd dat begeleiding biedt om komaf te maken met jouw angsten, stress en onzekerheid naar een leven en business waarvan jij de leiding hebt in een 5 weekse challenge.

Geen licht pluisje dus! Maar beloofd, ook geen tijdverlies en ook geen geknoei!

Gewoon een SIMPEL PLAN dat je van angst, onzekerheid en interne blokkades naar interne rust en gelukkig zelfleiderschap brengt.

  

✅ De juiste, krachtige stappen zodat je geld-, tijd- en energieverlies kan overslaan.

Het programma is heel specifiek ontworpen om snel een eind te maken aan alles wat nu in vicieuze cirkels blijft rond draaien. Maak gedurende 5 weken een kwantumsprong.

Het is ontwikkeld in functie van snel, blijvend en efficiënt komaf maken met interne blokkades (stresstriggers, angsten, onzekerheid,… ) zodanig dat jij het leven en business kan creëren waar jij naar verlangt, dit gepaard gaand met serieuze portie “goed in jouw vel voelen”.

En het gaat veel verder dan dat, namelijk het gaat net over datgene waar jij tegenaan loopt en wil aanpakken!
En geen angst, het is in groep maar de techniek die ik jou aanleer kan je in stilte toepassen dus je hoeft niet jouw hart uit te storten in groep.

  Wekelijkse groepscall om elkaar te inspireren en om jouw GPS op het juiste spoor te zetten naar datgene waar jij naar verlangt. 

  FB-groep om elkaar te motiveren en je gesteund te voelen door de groep.

  “7 min Body-workout” zodanig dat je weer fit en gezond kapitein wordt van jouw eigen schip of indien gewenst een langere workout ?

  Gedurende minstens één wekelijkse call laat ik jou meeliften in een heel diepgaand proces die impact heeft op jezelf, én op jouw omgeving. We nemen jouw doel voor ogen en maken komaf met alles wat jou intern blokkeert om dit te bereiken. 

  Optioneel: Superboost-cleansingtraject op basis van natuurlijke producten
Dit betekende voor mij een enorme energieboost tijdens mijn burnout. Speciaal voor deze challenge kan je deze mee incorporeren voor 95 EUR (ipv 130 EUR).
Bedoeling is om jouw lichaam te cleansen, bewust wording van beweging, mindset, gezondheid, grotere biobeschikbaarheid waardoor je meer energie opneemt uit jouw voeding. Ervaar in korte tijd een fit, energiek en vitaal voelt. 

En ‘t mooiste van ‘t verhaal, je krijgt als GRONDLEGGER een MEGA KORTING!

 

Wanneer ik mijn TransforMasterplan ga lanceren, zal dit programma …. EUR kosten.

 Maar ik heb stiekem een reden om een immense korting aan te bieden…

Ik neem 8à 10 GRONDLEGGERS aan boord, waarmee ik nauw ga samenwerken gedurende de komende 5 weken opdat ze ongelooflijke resultaten behalen.

 Jij wordt pionier van mijn TransforMaster Movement!

 
En op dit moment, slechts voor … EUR (incl BTW).
(Superboost cleansingpakket dient apart besteld te worden).

PS: Misschien denk je … What’s the catch? Wel, er is geen.
Ik ga gedurende 5 weken mijn nieuw programma testen en enkele onvoorstelbare getuigenissen binnenhalen vooraleer ik FULL PUBLIC ga voor de prijs die het dan ook meer dan waard zal zijn.  Elk deel apart van de challenge leidt al tot megaresultaten maar de combi belooft nog beter te worden. En die ervaring hoor ik graag van jou!

 Zet je alvast op de wachtlijst

Bedankt voor je inschrijving!
Probeer het later opnieuw
VRAAG EEN INTAKE AAN
 • 5 weken groepschallenge
 • Transform into your masterpiece
 • Powerboost
 • Mindset & Cleansing & Beweging
 • Diepgaande verandering

Testimonial

Voor wie?

 • Ondernemer
 • KMO-bedrijfsleider
 • Manager
 • Leider
 • Particulier en wil je leider van jouw leven/business worden?

Wees pioneer en bespaar 80%

Getuigenissen Quote: “ZIJ OPENDE MIJN DEUR – IK BEN EEN TRANSFORMASTER”!

“Leen gaf héél praktische en handige handvaten! Het overtrof zelfs mijn verwachtingen. De voorbije 2 jaar heel wat cursussen en opleidingen gevolgd rond stress (hoe omgaan met, stress verminderen,  me beter voelen in mijn vel,…) echter de aanpak van Leen is enorm praktisch en veel effectiever dan de andere.”

“Verbazingwekkend dat het zo diepgaand werkt en dat ik het nu zelf in handen heb.”

“Ik vind het verbazingwekkend hoe diepgaand het werkt. Ik heb er zelfs een emotionele zware last van een verdrongen jeugdtrauma mee opgelost!”

“Ik kan alles wat mij nu verlamt, omzetten in kracht en energie. Slagzin ‘Lift up your power!’ zou gepast zijn.”

“Ik hoef niet te weten van waar ik me slecht voel, toch kan ik het oplossen en voel ik diepgaande en blijvende verandering. Door de innerlijke opkuis verbetert de kwaliteit van mijn leven, mijn relaties én mijn potentieel.”

“Eye opener! Nooit gedacht dat het zo makkelijk kon zijn om stress, angsten, onzekerheden en alles wat me intern blokkeert aan te pakken. Ik heb de natuurlijke harmonie in mezelf kunnen voelen en dat voelde als ‘herboren zijn’.”

“Zeer interessante workshop met heel praktische en handige handvaten! Hij overtrof zelfs mijn verwachtingen. De voorbije 2 jaar heel wat cursussen en opleidingen gevolgd rond stress (hoe omgaan met, stress verminderen, me beter voelen in alles wat ik onderneem enz.) maar wat ik geleerd heb bij Leen is veel praktischer en effectiever dan al het andere.”

“Voelde zich fitter, energieker, was een aantal kilo’s en cm’s kwijt en voelde zich veel beter in haar vel.”

“Ik kan terug genieten,… Alle tools heb ik als een optimale synergie ervaren. Ik ben enorm dankbaar!”

Ik ben een transforMaster

Details

Date: Coming soon, zet je op de wachtlijst

Bedankt voor je inschrijving!
Probeer het later opnieuw

Time: 5 weken- challenge in groep

Cost: Early Bird: … EUR incl BTW

Go to Top